header (16K)

Velkommen til astrologene

Et horoskop tilpasset ditt eksakte fødselstidspunkt kan hjelpe deg til å forstå deg selv og din livssituasjon bedre.

Bygger horoskopet bare på tegnet du er født i, kan det passe godt, men det må nødvendigvis bli generelt, siden mange er født i den samme måneden. Vil du gå dypere inn i deg selv og bli bevisst mulighetene dine, kan du få utarbeidet et personlig horoskop, som omhandler bare deg, og tar hensyn til stedet og øyeblikket du ble født. En slik tolkning vil være skreddersydd for akkurat deg, det samme vil prognosene for framtiden være.

Med riktig fødselstid kan du ved siden av å få en detaljert personlighetsanalyse også få en grundig vurdering av yrkessituasjonen, hvem du passer sammen med, hvordan du passer sammen med en spesiell partner, og ikke minst kan du få horoskop for året og for hver måned.

Horoskopene fra Astrologene.no er omfangsrike og på norsk. De leveres på epost i løpet av 2-5 virkedager etter at bestillingen er mottatt, dersom bestillingen gjøres med kredittkort. Ved betaling over giro leveres eposten 2-5 virkedager etter at betaling er registrert.

Gaven til den som har alt

Et horoskop egner seg spesielt godt som fødselsdagsgave, bryllupsgaver eller julegave til den som har alt og som man aldri finner det rette til. Gavehoroskopene skrives ut på kvalitetspapir og leveres innbundet med forside i farger, tilpasset anledningen. For et gavehoroskop kommer et tillegg på 190 kroner til den opprinnelige prisen for samme type horoskop. Dette dekker sendekostnader og produksjon av horoskopboken. Vi beregner en leveringstid på 8 dager etter at bestillingen er mottatt.

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester, kontakt oss på post@astrologene.no